Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Жовтень » 4 » Привітання Президента Національної академії педагогічних наук України до Дня вчителя
09:08
Привітання Президента Національної академії педагогічних наук України до Дня вчителя

    


Шановні учителі й викладачі! Дорогі співвітчизники!

 

Дозвольте від Національної академії педагогічних наук України і від себе особисто привітати Вас із Днем учителя!

Немає у світі людини, дорожчої за вчителя – це він, учитель, уводить нас у світ знань, спрямовує й формує особистість.

Немає у світі людини, святішої за вчителя – це він опікується проблемами нашого інтелектуального розвитку й соціального зростання, переживає, як власні, наші перемоги і поразки, проводить незліченну кількість годин над нашими зошитами, наставляє на великий життєвий шлях, а потім починає вчити наших дітей.

Немає у світі друга, вірнішого за вчителя. Це він, учитель, і вдень і вночі готовий зарадити нашим проблемам, завжди на нас чекає, завжди нам радий.

Проте сучасний світ вимагає не лише душевних і духовних якостей від учителя. Сьогодні наставник має бути інноваційним, як мінімум – творчим; ерудованим, як мінімум – широкоосвіченим; філігранно володіти педагогічною майстерністю, як мінімум – бути професіоналом; мати стратегічне й тактичне мислення, як мінімум – бути відкритим світові та спілкуватися з ним за допомогою ІТ-технологій…

Ми покладаємо на вчителя великі надії у підготовці нинішнього молодого покоління, якому відновлювати авторитет України й виводити країну до шерегу найрозвиненіших держав світу. Тож побажаємо нашим учителям здоров’я, наснаги до плідної й творчої праці, щастя, добробуту й талановитих учнів!

 

З повагою, щиро

президент НАПН України,

академік НАН і НАПН України

Василь Кремень

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 690 | Додав: вершина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: